— Мандариновий бісквіт — Компоте з мандариновим пюре — Мус із сиром маскарпоне та мандариновим пюре — Глазур із білого шоколаду
— Бісквіт брауні, — Компоте апельсинове з лікером Куантро — Мус із чорного шоколаду — Велюр із білого й чорного шоколаду — Хрусткий прошарок із чорного шоколаду з мигдалем
— мигдалевий дакуаз — компоте з запеченої груші з ромом і ваніллю — мус з пюре груші, маскарпоне, вершки з додаванням ванілі і бобів тонка — велюр
— ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто — Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
Бісквіт Джоконда з мигдалем Ганаш на молоці з чорним шоколадом Кавовий сироп з лікером Мокка Кавово масляний крем з шоколадом
Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
— тісто Сабле — мигдалевий франжипан — хрусткий шар з фісташкою — малиновий соус — малиновий ганаш
— Тісто сабле — Мигдалевий крем — Гліссаж шоколадний — Горіховий мус — Крустіан (горіх фундук, горіх кешʼю, вафельна крихітка, фундучне праліне)
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне. В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
Еклер із заварним кремом на основі полуничного пюре, декорований червоною глазурʼю, білим шоколадом та бізе.
З шоколадним кремом
Еклер з кремом із пюре манго та маракуйя, вкритий жовтою глазур’ю та білою шоколадкою.
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді