— кокосові вершки — кеш'ю — мигдаль — Фінік — кокосова стружка — кленовий сироп — вишня
-Компоте із персика з амарето, корицею та кардамоном. -Мус із крема сабайон на вині Manfred Moscato d`Asti, з маскарпоне та вершками -Основа з крамблу з вівсянки та мигдалевих пластівців -Покриття з білого шоколаду
-Тісто Сабле с чорним какао Франжипан -Солона карамель -Крустіан з фундучним праліне, фундуком, кешʼю, мигдалем і роялтином -Фундучне креме -Горіхово-шоколадний мусс -Гліссаж -Горіх пекан
Мус з запеченого яблука з крем-сиру у велюрі. Шоколадний спонж-бісквіт, шар з карамельного чізкейку та солоної карамелі.
Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Листове тісто з заварним кремом та італійською меренгою
-Ананасовий -Кавовий -Полуничний -Яблучно-ванільний
Еклер із заварним кремом на основі полуничного пюре, декорований червоною глазурʼю, білим шоколадом та бізе.
З шоколадним кремом
Еклер з кремом із пюре манго та маракуйя, вкритий жовтою глазур’ю та білою шоколадкою.
Робочий час