— тісто сабле — франжипан — солона карамель з мальдонською сіллю — волоський горіх — ганаш з молочного шоколаду — груша томлена в десертному вині — ганаш з маскарпоне
— ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто — Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
— мус з чорниці та лохини — компоте зі свіжої лохини
— кокосові вершки — кеш'ю — мигдаль — Фінік — кокосова стружка — кленовий сироп — вишня
Бісквіт Джоконда з мигдалем Ганаш на молоці з чорним шоколадом Кавовий сироп з лікером Мокка Кавово масляний крем з шоколадом
Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
— тісто Сабле — мигдалевий франжипан — хрусткий шар з фісташкою — малиновий соус — малиновий ганаш
— Тісто сабле — Мигдалевий крем — Гліссаж шоколадний — Горіховий мус — Крустіан (горіх фундук, горіх кешʼю, вафельна крихітка, фундучне праліне)
Листове тісто з заварним кремом та італійською меренгою
Еклер з кремом із пюре манго та маракуйя, вкритий жовтою глазур’ю та білою шоколадкою.
Робочий час