Класичний вершковий круасан.
Ванільний флан – хрумке листкове тісто. Запечений ванільний крем на основі сиру маскарпоне, ванілі та боби тонко.
Листкове дріжджове тісто з відкритими шарами. Макова начинка-мак, цукор, вершкове масло.
Листкове дріжджове тісто, яблучна начинка : топлені яблука з додаванням кориці.
Листкове дріжджове тісто. Шу з крокеліном (хрумка основа зверху) і курт манго - маракуйя (пюре манго, пюре маракуйя, цедра лайма).
Листкове дріжджове тісто з із заварним кремом та чорним шоколадом.
— Мандариновий бісквіт — Компоте з мандариновим пюре — Мус із сиром маскарпоне та мандариновим пюре — Глазур із білого шоколаду
— Бісквіт брауні, — Компоте апельсинове з лікером Куантро — Мус із чорного шоколаду — Велюр із білого й чорного шоколаду — Хрусткий прошарок із чорного шоколаду з мигдалем
— тісто сабле — франжипан — солона карамель з мальдонською сіллю — волоський горіх — ганаш з молочного шоколаду — груша томлена в десертному вині — ганаш з маскарпоне
— ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто — Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
Мус з запеченого яблука з крем-сиру у велюрі. Шоколадний спонж-бісквіт, шар з карамельного чізкейку та солоної карамелі.
Бісквіт Джоконда з мигдалем Ганаш на молоці з чорним шоколадом Кавовий сироп з лікером Мокка Кавово масляний крем з шоколадом
Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
— Тісто сабле — Мигдалевий крем — Гліссаж шоколадний — Горіховий мус — Крустіан (горіх фундук, горіх кешʼю, вафельна крихітка, фундучне праліне)
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне. В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
Еклер із заварним кремом на основі полуничного пюре, декорований червоною глазурʼю, білим шоколадом та бізе.
З шоколадним кремом
Еклер з кремом із пюре манго та маракуйя, вкритий жовтою глазур’ю та білою шоколадкою.
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді