Класичний вершковий круасан.
Ванільний флан – хрумке листкове тісто. Запечений ванільний крем на основі сиру маскарпоне, ванілі та боби тонко.
Фісташка-вишня – листкове дріжджове тісто, вишневе конфі та фісташковий крем – заварний крем, фісташкова паста. Декор – білий шоколад з фісташковою пастою та горіхи.
Листкове дріжджове тісто, лимонний курт із базиліком та швейцарська меренга
Листкове дріжджове тісто з відкритими шарами. Макова начинка-мак, цукор, вершкове масло.
Листкове дріжджове тісто, яблучна начинка : топлені яблука з додаванням кориці.
Листкове дріжджове тісто. Шу з крокеліном (хрумка основа зверху) і курт манго - маракуйя (пюре манго, пюре маракуйя, цедра лайма).
Листкове дріжджове тісто з із заварним кремом та чорним шоколадом.
Бісквіт Джоконда з мигдалем Ганаш на молоці з чорним шоколадом Кавовий сироп з лікером Мокка Кавово масляний крем з шоколадом
Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
— тісто Сабле — мигдалевий франжипан — хрусткий шар з фісташкою — малиновий соус — малиновий ганаш
— Тісто сабле — Мигдалевий крем — Гліссаж шоколадний — Горіховий мус — Крустіан (горіх фундук, горіх кешʼю, вафельна крихітка, фундучне праліне)
Листове тісто з заварним кремом та італійською меренгою
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне. В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
Еклер із заварним кремом на основі полуничного пюре, декорований червоною глазурʼю, білим шоколадом та бізе.
З шоколадним кремом
Еклер з кремом із пюре манго та маракуйя, вкритий жовтою глазур’ю та білою шоколадкою.
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді